Informatie Clanq

dashboard_brug2

Clanq is beschikbaar voor klanten van

Raet

Clanq is een onafhankelijk platform voor het delen van kennis en het leggen van contacten tussen beheerders van HR Software.

Naar de Aanmeld-pagina

Doel:
Kennis delen en mensen met elkaar in contact brengen.

Doelgroep:
Clanq richt zich met name op de doelgroep van Functioneel Beheerders, de medewerkers van uw (HR-) organisatie die het beheer doen van HR Core, Payroll en de Youforce-modules zoals HRSS, Personeelsdossier, Verzuimmanagement, etc.. Maar ook voor Personeel- en Salarisadministrateurs biedt het platform de mogelijkheid om waardevolle informatie over Raet-applicaties te vinden en te delen.

Lid worden van Clanq:
Klanten van Raet worden lid van Clanq en krijgen toegang tot het platform Clanq.nl. De klant wijst een aantal medewerkers aan die gebruikers worden van het platform. Gebruikers krijgen een persoonlijk account met toegang tot het platform waarop zij via diverse forums informatie kunnen delen over de software van Raet.

Forum per module:
Voor Raet-klanten zijn meerdere forums beschikbaar. Elk forum betreft een bepaalde module van Raet. Er is een module-forum voor de modules van HR Core, Gemal, Youforce Beheer, Talentmanagement, HRSS, Personeelsdossier, Verzuimmanagement, etc.

Gebruikers van Clanq.nl krijgen toegang tot een module-forum als de klant een licentie/abonnement van Raet heeft voor het gebruik van die module. In elk beschikbaar forum kunnen gebruikers informatie lezen en delen (zie de bijlagen hieronder).

Netwerk van gebruikers:
Alle gebruikers kunnen informatie over alle andere gebruikers zien, zoals:

  • Klantnaam en Vestigingsplaats*;
  • Publiek E-mailadres*, telefoonnummer*, verjaardag*;
  • Functie *, Specialisme*;
  • Twitter-/Facebook-/Google-/Youtube-/Skype-account*;

(* = alleen zichtbaar indien ingevuld door gebruiker) (zie ook Bijlage 3)

Gebruikers kunnen elkaar onderling privéberichten sturen via het platform, maar ook mailen en/of bellen als de gebruikers e-mail en telefoonnummer hebben ingevoerd.

Hierdoor ontstaat een netwerk van gebruikers die elkaar online en offline vragen kunnen stellen en kennis kunnen delen. Indien de gebruiker geen toegang heeft tot een forum (doordat de klant geen licentie heeft m.b.t. deze module) kan de gebruiker hier toch vragen over stellen aan andere gebruikers.

Ondersteuning Gebruikersgroepen:
Als de gebruiker lid is van een Gebruikersgroep of een nieuwe Gebruikersgroep wil oprichten, ondersteund Clanq ook de Gebruikersgroep. De gebruikers krijgen automatisch toegang tot hun Gebruikersgroep-forum. Hier kunnen zij onbeperkt informatie vinden en delen over en voor hun Gebruikersgroep en zelfs berichten sturen aan de hele gebruikersgroep. Voor meer informatie over (nieuwe) Gebruikersgroepen kunt u mailen naar info@clanq.nl onder vermelding van “Gebruikersgroep” of “Nieuwe Gebruikersgroep”.

Gebruikersvoorwaarden:
Om een normaal gebruik van het platform te borgen heeft Clanq gebruikersvoorwaarden opgesteld. Door ondertekening van het aanmeldingsformulier gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden die u terug kunt vinden op de site.

De Gebruikersvoorwaarden gaan onder andere in op taalgebruik, wat wel of niet gedeeld mag worden en de wijze waarop er met elkaar wordt omgegaan. Clanq bewaakt actief op het naleven ervan.

Verantwoordelijkheden Clanq:

  • Clanq redigeert indien nodig vragen of reacties van gebruikers en herplaatst vragen op basis van het betreffende onderwerp.
  • Clanq voorziet in nieuwe / aangepaste forums op verzoek van klanten of indien Raet modules oplevert of aanpast.
  • Minimaal 1 keer per jaar organiseert Clanq ten behoeve van alle leden een bijeenkomst om kennis te maken, te presenteren en te discussiëren over nieuwe ontwikkelingen in de HR-software, de markt of in Clanq.

Kosten: het lidmaatschap is gratis.

Sponsors :
Clanq is op zoek naar sponsors die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Clanq om het lidmaatschap ook in 2018 gratis te houden. Als u dit initiatief wilt sponsoren kunt u contact opnemen met Melle Vroom en mailen naar info@clanq.nl of bellen: +31 (0)6 418 09 168.

Toekomstige ontwikkelingen: Al naar gelang de behoeften van de gebruikers en bij voldoende sponsorgelden wil Clanq graag nieuwe of verbeterde functionaliteiten doorvoeren. Denk hierbij aan een Mobile App met daarin o.a. de contactgegevens van alle leden en misschien de mogelijkheid om met andere leden te chatten.

Informatie:
Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@clanq.nl of bellen naar: +31 (0)6 418 09 168.